بازگشت به شبکه سازی پس از ناکامی در پروژه تقلب و آشوب
بازگشت به شبکه سازی پس از ناکامی در پروژه تقلب و آشوب
یک عضو گروهک موسوم به ملی-مذهبی و نهضت آزادی از انحلال جریان اصلاحات خبر داد.
علیرضا رجایی به سایت ضدانقلابی روز گفت: پروژه نوسازی و دموکراسی از طریق انتخابات منتفی است و جریان اصلاحات منحل شده است.
وی همچنین گفت: جریان اصلاحات حائلی بود بین جریان سیاسی و ساخت سیاسی و معنای انحلال آن این است که حوزه سیاست تا حد زیادی به تنش و خشونت کشیده می شود و رودررویی با ساخت سیاسی به طور مستقیم اتفاق می افتد. امکان این هست که گذار به جنبش های انقلابی هم بکند.
رجایی که در سوابق خود دبیری اجتماعی نشریه گروهک نهضت آزادی (ایران فردا) و دبیری سرویس سیاسی در روزنامه های آشوب طلب جامعه، توس، خرداد، نشاط و عصر آزادگان را دارد، برخلاف تکذیب های میرحسین موسوی، از همکاری با ستاد انتخاباتی وی خبر داد و گفت: من با ستاد آقای موسوی همکاری می کردم. از همان ابتدا حسم این بود که آقای میرحسین در همان مرحله اول انتخابات اکثریت آرا را به دست می آورند. درباره میزان رای آقای میرحسین غالبا بین دوستان اتفاق نظر وجود داشت. بعضی دوستان معتقد بودند تقلب اتفاق می افتد.
ادعای «احساس پیروزی موسوی از همان ابتدا» در حالی از سوی این عنصر گروهکی مطرح می شود که وی یک ماه قبل از انتخابات که فضای سیاسی کاملا شفاف شده بود، در مصاحبه با روزنامه اعتماد تاکید کرد: «با کناره گیری آقای خاتمی احتمال شکست اصلاح طلبان را بالا می دانم. آنها نتوانسته اند حمایت چندانی جلب کنند و تفرق آرا وجود دارد. با توجه به عدم هماهنگی و اختلاف ها، امکان شکست با کمال تاسف بالاست. متاسفانه وضعیت سال 84 تکرار می شود. امیدوارم من در این ارزیابی اشتباه کرده باشم.»
موسوی در جریان تبلیغات و سفرهای انتخاباتی خود با ادعای وفاداری به نظام، همکاری با گروهک هایی نظیر نهضت آزادی و ملی گراهای ضدانقلاب را تکذیب کرد اما به تدریج معلوم شد این طیف به همراه شماری از تندروهای سابقا چپ، هدایت کنندگان اصلی ستاد موسوی هستند و شخص وی در حاشیه قرار دارد. این طیف در القای پیروزی به موسوی و تحریک وی به رفتارهای ساختارشکنانه و غیرقانونی نقش اصلی را ایفا کردند و پروژه آشوب را از همان ابتدا در دستور داشتند.
به تازگی سایت موسوم به «موج سبز» که در حوزه شبکه سازی برای اغتشاشگری فعالیت می کند، با اشاره به «تشکیلات راه سبز موسوی» نوشت: بیانیه یازدهم مهندس موسوی به غایت قوی و فراگیر است اما بحث در فضای مجازی بیشتر به تایید و تکرار کلیات آن گذشته و کمتر به شبکه اجتماعی مطرح شده در بیانیه پرداخته شده است. عدم توجه کافی و نشکافتن مسئله، بر ناکارآمدی این شبکه منجر می شود. ظاهرا معنا و مفهوم شبکه های مذکور و ساز و کار و نحوه عملکرد آن مشخص نیست.
این سایت ضدانقلابی در عین حال خبر داد که سعید مدنی و تقی رحمانی- دو تن از عناصر گروهکی وابسته به نهضت آزادی- با نگاه عملیاتی به شبکه سازی مذکور پرداخته اند. این سایت همچنین هدف از شبکه سازی اجتماعی، را برداشتن بار مسئولیت از دوش سیاستمداران عنوان کرد و بر ترجیح مخفی بودن شبکه های یاد شده تاکید کرد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ